0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Zuurkool met zwarte truffelsaus en truffel carpaccio

Zuurkool met truffel ??…. Ja, dat kan dus prima.
en was voor mij ook een verassing hoor!

Een makkelijk en snel recept, super gezond en zeer verassend.
Wat heb je nodig: zuurkool, rode punt paprika, rookworst, aardappel (voor de puree) en natuurlijk zwarte truffelsaus en truffel carpaccio.

Twee pannen: 1 voor de aardappels, waar we later een puree van gaan maken. En een koekenpan.
Hier mag een scheutje olie in en als deze goed warm is, de reepjes paprika. Rookworst op plakjes (0,5 cm) snijden en hieraan toevoegen. Om dit alles een mooi bruin laagje te laten krijgen: een beetje balsamico erbij. Voeg hier de zuurkool nog aan toe en geef deze even tijd om te garen en alle smaken in zich op te nemen.
Ondertussen zijn de aardappels gaar en maak je er met kookvocht, boter, warme melk en eidooier een mooie, smerige puree van.

Nu niet de puree zo op het (warme) bord…draperen, maar maak eens gebruik van een garneer ring. Dat ziet er al gelijk heel anders uit.
Op de puree leg je een mooi laagje zwarte truffelsaus en de truffel carpaccio druk je zachtjes met een pincet tegen de zijkant van puree.
Zuurkool met worst en paprika erbij ……. en je zult verrast worden!

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud