0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Wagyu flat iron steak, met salade, brood en gevulde champignons

Alles van dit gerecht maak je klaar op de kamado. Maak tijdens het grillen de salade klaar en leg dit op een houten plank. zodra alles gaar is, kan dit op de plank erbij. TRANCHEER je vlees en mes en vork kun je achterwege laten. Lekker met je handen eten!

Kamado op temperatuur?? Leg daarop de wagyu steak die je al voorzien hebt van een laagje truffelzout. Daarbij je champignons zonder steel die gevuld zijn met olijfolie, camembert en verse rozemarijn. Dan je brood, ingesmeerd met roomboter en besprenkeld met truffelzout.
Binnen 10 minuten is alles klaar, dus zorg dat je de salade reeds klaar hebt liggen op de plank.

Het vlees laten rusten en hierna bestrooien met de Pecorino truffelpoeder. De zwarte truffelspray gaat over het brood en nog wat truffel honing over de gevulde champignon. Trancheer het vlees en leg alles op de plank. Bestek mag je laten voor wat het is, dit eet je gewoon lekker met je handen.

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud