0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Risotto met truffelsaus, asperges, ham, gepocheerd ei en witte truffel olie.

Het aspergeseizoen is begonnen…. daarom wat extra ideeën over waarom de combinatie van asperges en truffel zo goed bij elkaar passen.

De aspergeschillen kook je eerst een kleine 20 minuten in een pan met water om een mooie en smaakvolle bouillon te verkrijgen. Deze gebruik je vervolgens om je asperges in te koken en de risotto te bereiden. Als de risotto bijna klaar is voeg je hier een goede klont roomboter aan toe en de truffelsaus. Welke saus je kiest bepaal je zelf, wit, parmezaan of mushroom. De zwarte saus zou ik hiervoor niet gebruiken. kan prima qua smaak, maar visueel wordt het geheel wat minder aantrekkelijk. Ondertussen pocheer je de eitjes, kneus je de pistache nootjes en snij je de ham op reepjes.

Verwarm het bord, maak dit netjes op en besprenkel het geheel met een paar druppels witte truffelolie. Samen met een goed glas witte wijn is het zeker genieten geblazen. Smakelijk eten!

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud