0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Search
Close this search box.

Pasta met zwarte truffelsaus

Met onze pasta saus is het meeste werk al voor je gedaan en bespaar je veel tijd in de keuken.
Maar op een vrije middag, muziekje en een mooi glas rode wijn erbij zelf je pasta maken is natuurijk ook geen vervelende bezigheid!!


Een van onze sauzen aangeschaft…hoe nu verder. Want onderstaande “gebruiksaanwijzing” geldt natuurlijk voor al onze sauzen.

Deze pasta kan prima als voorgerecht maar zeker ook als hoofdgerecht. Wat jij wil.
De meest basic uitvoering: Kook de pasta al dente. In de tussentijd champignons kort aanbakken en samen met wat kookvocht van de pasta de zwarte truffelsaus toevoegen. Laat dit zachtjes warm worden. Pasta afgieten en deze toevoegen aan de saus. Eventueel nog wat kookvocht erbij mocht de saus iets te dik wordt. Te dun: wat extra vers geraspte Parmesan erbij, dan wordt je saus vanzelf wat voller. Dat is de basic versie!

Wil je wat meer dan basic: Snipper een uitje en bak deze glazig aan. Voeg wat fijngesneden (kastanje) champignons toe en bak deze kort mee. Giet hierbij een goede scheut room en voeg nu de truffel saus en geraspte Parmesan toe. Ondertussen is je verse pasta al dente gaar gekookt en mag deze ook bij de saus. Naar gelang je voorkeur pas je de saus aan. Een stevige saus: minder kookvocht en meer Parmesan. Liever een wat dunnere saus: meer kookvocht/room en ook meer Parmesan….
Kies er een mooie wijn bij, lekkere salade en meer heb je eigenijk niet nodig.

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud