0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

pasta met verse truffel

Dit gerecht vraagt om een lange, grote tafel vol met GEZELLIGHEID.


Snij de aubergine op kleine blokjes, bestrooi ze met truffelzout en bak ze samen met een fijn gesneden rode ui lichtjes aan in een ruime scheut olijfolie.
Kook ondertussen de pasta al dente gaar en neem alvast een klein slokje van de wijn die je hierbij wilt gaan serveren…
Voeg aan de aubergine vers geraspte truffel, parmezaan, maximaal 1 theelepel truffelolie per persoon en kookvocht van de pasta toe om een mooie saus te krijgen. Doe hierbij de pasta en je zult zien dat door dit alles zachtjes te verwarmen er vanzelf een mooie en licht romige saus ontstaat. Dit heeft even nodig, dus neem de tijd en voeg eventueel wat meer kookvocht of parmezaan toe.
Schep dit alles in voorverwarmde borden en bestooi nogmaals met vers geschaafde truffel en parmezaan.


Hierbij een mooie salade van romaine sla, gebakken courgette en zoete tros tomaatjes die voorzien zijn van een goede scheut truffel balsamico, een vers knapperig brood, en vergeet de wijn en het tafel water niet….

Veel beter wordt het niet, smakelijk.

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud