0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Pasta met zwarte truffel saus

Deze pasta is klaargemaakt met de zwarte truffel saus, maar dit kan natuurlijk ook met een van onze andere sauzen…..

Makkelijk en snel met een kant en klare truffelsaus naar keuze.


Pasta al dente koken en ondertussen de varkenshaas aanbakken. Laat deze nog even nagaren in de oven en bak in diezelfde pan de champignons, samen met een teentje knoflook en wat salie.
In een andere koekenpan een goede scheut room en de truffel saus langzaam opwarmen, rasp hier wat Parmesan door en roer er daarna de pasta door. Naar gelang hoe je de saus wilt hebben: meer kookvocht of kaas toevoegen.
Borden uit de oven nemen, pasta erop, het vlees mag deze keer bovenop de champignons en rasp (gewoon omdat het kan) nog wat extra Parmesan over je pasta. Vergeet de wijn niet en ik zeg: smakelijk!

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud