Jij bepaalt zelf wanneer je dit overheerlijk omelet eet: als ontbijt, lunch of diner.
Iedereen kan een omelet maken: neem eieren, room, peper, zout en klop deze met een garde goed door elkaar.Verhit in een koekenpan een klontje boter en wanneer deze gesmolten is voeg je het ei mengsel toe. Blijf nu voortdurende met de pan schudden zodat het ei niet aan de pan vast kan plakken. Gebruik hierbij een spatel om het ei mengsel heen en weer te bewegen.Wanneer de omelet begint te garen probeer je het ei mengsel naar één kant van de pan te verplaatsen, zodat een half ronde maan vorm ontstaat. De omelet is gaar als de buitenzijde mooi goudbruin is en hij aan de binnenzijde nog lekker zacht is.
Dit recept is voor je alledaagse omelet. Jij maakt hem next level door hem rijkelijk te voorzien van zwarte truffelsaus of champignon truffel saus.
Vers stukje brood erbij, beetje Parmesan erover raspen, glaasje witte wijn of toch een glaasje melk?? Jij bepaalt…..