0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Een voorafje met zalm, asperge en natuurlijk: truffel.

Dit eenvoudig te maken voorgerecht (of amuse), combineert de smaak van asperge, zalm en truffel…

Om de ronde vorm te krijgen van de gerookte zalm en eeuwig moes (het blaadje groen op de foto) maak je gebruik van een uitsteekvorm.
Je druppelt wat olijfolie midden op het bord, of op je lepel als je kiest voor amuse.
Hierop leg je de gerookte zalm, het geblancheerde blad van eeuwig moes en daarop de gekookte asperge.
Kruimel hierover de gecrushte pistache nootjes met truffel, besprenkel met truffel olie en leg op de asperges een bloemetje van de rozemarijn.

Succes gegarandeerd.

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud