0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Croque madame (zonder bechamelsaus), met Pecorino en zwarte truffel

deze lunch is snel klaar, makkelijk om te maken en super lekker.

Een echte Croque Madame begint met een laag bechamel saus, maar die heb ik even achterwege gelaten. Deze sandwich is gemaakt van een Turks brood van enkele dagen oud. Zonde om weg te gooien en nog prima te gebruiken.

Smeer boven-, en onderzijden van het brood in met wat roomboter of besprenkel met olijfolie. Na enkele minuten grillen haal je het brood uit het tosti ijzer of gietijzeren pan en beleg dit met een mooie ham. Hierover rasp je kaas naar voorkeur. In mijn geval: jong belegen en Gruyère kaas. Hierop verse tijm en oregano. Bovenzijde van het brood erop en terug grillen totdat de kaas gesmolten is.
Voor het serveren beleggen met vers geschaafde truffel of Pecorino en zwarte truffel poeder.…. Als dat geen super lunch is….

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud