0
0
Subtotal: 0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Geen producten in de winkelwagen.

Borrelbrood met zwarte truffelsaus en camembert

Dit gerecht past prima als aanvulling bij een goed gevulde Borrel plank, als voorafje of als bijgerecht bij een mooie maaltijdsoep.

Even langs de bakker voor een vers, rond zuurdesem brood. Daarna een bezoekje aan de kaasboer voor een camembert en met wat rozemarijn uit je eigen moestuin heb je al bijna alle ingrediƫnten bij elkaar.

Hoe pakken we dit aan:

de bovenzijde van het brood uithollen ter grootte van de kaas. Bewaar dit brood voor later… Smeer nu de binnenzijde van het brood in met zwarte truffel saus. Laat de kaas in het brood zakken en kerf de bovenzijde hiervan in met een mes. Bestrooi de kaas met bruine suiker en voorzie deze vervolgens van een gepaste scheut witte wijn. Rozemarijn erop en samen met het bewaarde brood de oven in.
Als de kaas gesmolten is, dan is je brood klaar en mag je gaan genieten van je instant kaasfondue.

Smakelijk.

Delen:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoud